Onze aanpak

Wij brengen je in contact met de juiste doelgroep, op de juiste manier en met de juiste middelen. Zo dragen wij bij aan je commerciële succes. We maken verbinding tussen klanten, lezers én regio. Zoals het Kontaktspecialisten betaamd. We kennen de regio en weten wat de mensen beweegt; we zitten, werken en wonen er immers middenin. Wij zetten als onze creativiteit, titels, merken, kanalen en andere communicatiemiddelen in om onze belofte waar te maken.

Hoe we dit concreet aanpakken? Onze methode: adviesgesprek, concept, communicatie- en mediaplan op maat, presentatie, planrealisatie, monitoren en evalueren.

 

Hoe bereik ik mijn doelgroep?
Er komen steeds meer bedrijven. Steeds meer merken. Steeds meer communicatiekanalen. En ieder toetert steeds harder om de aandacht van zijn klant. Hoe bereik je jouw doelgroep dan nog? Het start allemaal met een goed plan gebaseerd op jouw unieke verhaal. Kontakt Mediapartners zit dagelijks in de regio en weet wat mensen beweegt en weet wat er speelt. Die kennis gecombineerd met een flinke dosis creativiteit helpt je om een opvallende en onderscheidende boodschap te maken. Kontakt Mediapartners heeft hiervoor kundige Kontaktspecialisten in huis aangevuld met een afdeling vormgeving en creatievelingen die jou en je doelgroep verrassen!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel 0183 – 583 200 of mail naar info@kmp.nl.

Welke communicatiemiddelen kan ik inzetten?
Het inzetten van de juiste communicatiemiddelen is ons geheim. De juiste mix. Maatwerk. Kontakt Mediapartners is niet voor niks een breed mediabedrijf. Met naast advertenties in onze diversiteit aan titels ook social media, sponsored magazines , (commercieel) drukwerk en alles wat verder nodig is om je bedrijf op een doeltreffende manier in contact te brengen met je doelgroep. Kortom we stellen de juiste middelenmix samen. Niet voor niets zeggen we: Met Kontakt Mediapartners bereik je het!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel 0183 – 583 200 of mail naar info@kmp.nl.

Waarin kan ik adverteren?
Kontakt Mediapartners heeft verschillende succesvolle titels waarin je kan adverteren. Zowel business to consumer(B2C) als business to business(B2B). Zowel offline als online. Onze titels verschijnen in verschillende regio’s:

 

Weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel 0183 – 583 200 of mail naar info@kmp.nl.