Van Nelle Fabriek

Snel en vakkundig drukwerk dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Dat is waarom de Van Nelle Fabriek in Rotterdam voor Kontakt Mediapartners kiest. (Foto: Van Nelle Fabriek)
Ontwerp & Drukwerk

Van mok tot routebord

Wanneer je in de Van Nelle Fabriek koffie bestelt, krijg je die in een door Kontakt Mediapartners ontworpen en bedrukte mok. Mocht je verdwalen, dan wijzen door ons gemaakte borden de weg. Van visitekaartjes tot parkeerborden en de belettering op de Van Nelle fietsen, we maken het allemaal. Indien nodig razendsnel. Zo regelden we tijdens de pandemie binnen 48 uur alle bewegwijzering voor de coronateststraat.

Hoge standaard

Wij zijn trots de huisstijldragers voor één van de meest beeldbepalende industriële evenement- en kantoorlocaties van Rotterdam te mogen ontwerpen en produceren. We volgen daarbij strikt de bestaande huisstijl en zorgen dat alle producten voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaard van de Van Nelle Fabriek.
Wordt jouw huisstijl consequent doorgevoerd?
Onze studio tilt jouw huisstijldrager naar een hoger niveau en zorgt voor professioneel drukwerk van hoge kwaliteit. Vakkundig en snel! Neem nu contact op!
Annie Molenaar
Studiomanager

0183 583 350

a.molenaar@kmp.nl