Sales coördinator

Beschrijving van het bedrijf

Wij zijn Kontakt Mediapartners, een multimediabedrijf. We hebben alles in huis om een boodschap op een aansprekende manier in de juiste mediakanalen te communiceren en interactie op te bouwen met de beoogde doelgroep. Met onder andere dertien huis-aan-huis kranten (Het Kontakt) met een oplage van ruim 300.000 exemplaren, diverse magazines en online platformen weten wij de verbinding te leggen tussen onze lezers en adverteerders.

Onze bedrijfscultuur en werksfeer kenmerken zich als verbindend en informeel.

Functieomschrijving

Als Sales coördinator ben je meewerkend en ga je samen met een team van media-adviseurs en commercieel medewerkers de klanten binnen jouw regio adviseren over hoe zij hun zichtbaarheid op de markt kunnen vergroten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor jouw teamleden en met elkaar signaleren jullie kansen in de markt. Je vertaalt deze naar mogelijke acties die je verder uitwerkt met o.a. de Sales Development Manager. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor bestaande en nieuwe klanten in een specifieke regio. In deze coördinerende rol ben je goed in staat om je tijd te verdelen tussen het aansturen van je collega’s en het ontzorgen van onze klanten.

Functie-eisen

Jij stelt de klant centraal, denkt in oplossingen en bent resultaatgericht. Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de mediawereld en je ziet volop kansen in vernieuwing en groei. Je bent een echte verbinder – met jouw coachende aanpak breng je het team naar een hoog niveau en bereik je met elkaar de beste resultaten.

Verder neem je mee:

–          HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar commerciële werkervaring binnen de mediabranche;

–          Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

–          Je bent enthousiast, creatief, vernieuwend;

–          Je kunt goed samenwerken en haalt het beste uit een team professionals;

–          Ervaring met het aansturen van een team is een pre.

Aanvullende informatie

Wat krijg je van ons?

–          Een uitdagende functie in een dynamische omgeving;

–          Volop ruimte voor eigen initiatief en inbreng;

–          Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Grafimedia;

–          Een professionele en informele werkomgeving.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Simon Gijsbers, Commercieel Manager, tel: 06-51314990.

Solliciteren op deze functie kan tot zondag 30 januari 2022 middels een korte motivatie en CV via: https://jobs.smartrecruiters.com/sales-coordinator.

Zuidzijde 131, 2977 XE Goudriaan, Nederland

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.