Coördinator/grafisch vormgever

Wij zijn Kontakt Mediapartners, een multimediabedrijf. We hebben alles in huis om een boodschap op een aansprekende manier in de juiste mediakanalen te communiceren en interactie op te bouwen met de beoogde doelgroep. Met onder andere dertien huis-aan-huis kranten (Het Kontakt) met een oplage van ruim 300.000 exemplaren, diverse magazines en online platformen weten wij de verbinding te leggen tussen onze lezers en adverteerders. Onze bedrijfscultuur en werksfeer kenmerken zich als verbindend en informeel.

Ben jij die ervaren, creatieve vormgever die op zoek is naar meer uitdaging en de functie wil combineren met het coördineren van productiewerkzaamheden voor onze titels Het Kontakt? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vanwege het vertrek van één van onze collega’s zijn we op zoek naar een gedreven en energieke collega voor de functie van

Coördinator/grafisch vormgever (32-36 uur)

Wat ga je doen?
Als coördinator ben je de spil in het productieproces van onze huis-aan-huis kranten Het Kontakt. Dagelijks hou je gestelde deadlines en de orderstroom in de gaten en stuur je bij waar nodig. Je bent dan ook een kei in het bewaren van overzicht en het stellen van prioriteiten. Daarnaast werk je mee als grafisch vormgever aan uiteenlopende opdrachten voor Het Kontakt. Je weet hierbij optimaal gebruik te maken van Adobe CC pakketten InDesign, Photoshop en Illustrator. Geen dag is hetzelfde en met jouw flexibele instelling schakel je snel tussen de verschillende taken waarbij je hoofdlijnen maar ook details niet uit het oog verliest.

Wie ben jij?
Jij schakelt snel, bent positief ingesteld en vindt werken met deadlines een uitdaging. Je hebt een oplossingsgerichte werkhouding, bent punctueel en werkt graag samen met anderen.

Verder neem je mee:
• Grafische (multimedia) opleiding op minimaal MBO niveau;
• Ruime ervaring met Adobe pakketten InDesign, Photoshop en Illustrator;
• Minimaal 3 jaar werkervaring als grafisch vormgever.

Wat krijg je van ons?
• Een uitdagende functie in een dynamische omgeving binnen een gezellig team;
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Grafimedia;
• Een 32 of 36-urige werkweek;
• Een professionele en informele werkomgeving met de mogelijkheid tot thuiswerken
• Koffie en thee uit onze ‘pruttelpot’ en deelname aan onze ’eet-app’ waarin collega’s elkaar de lekkerste gerechten voorschotelen.

Solliciteren op deze functie kan tot en met 8 november 2021. Graag ontvangen we jouw motivatiebrief, je cv en eventueel portfolio. Je kunt deze mailen naar hrm@kontaktmediapartners.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annie Molenaar, studio manager, tel: 06 – 235 62 984.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.