Marketing/communicatiemedewerker

Wij zijn Kontakt Mediapartners, een breed mediabedrijf. Met onder andere dertien wekelijkse huis-aan-kranten (Het Kontakt) met een oplage van ruim 300.000 exemplaren, diverse magazines en volop ontwikkelingen op het gebied van ’nieuwe’ media weten wij de verbinding te leggen tussen onze lezers en adverteerders.

Onder hetzelfde dak bevindt zich De Groot - grootsgedrukt.nl. Een familiebedrijf dat al ruim 50 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Gezamenlijk werken bij beide bedrijven ruim 210 vakspecialisten. Onze bedrijfscultuur en werksfeer kenmerken zich als verbindend en informeel.

Voor de uitbreiding van de studio zijn wij op zoek naar een ervaren

Marketing/communicatiemedewerker (32-36 uur)

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het in de markt zetten van het complete portfolio van beide bedrijven en de hieraan verbonden merknamen. Het is een brede functie. Diverse aspecten van het vak komen aan bod. Zo houd je je o.a. bezig met het opstellen van een strategisch marketingplan; maak je de activiteitenkalender; bedenk en begeleid je campagnes; schrijf je teksten; verzorg je de beursinrichting en verzorg je social media en nieuwsbrieven. Je doet dit niet alleen maar werkt hiervoor nauw samen met onze online marketeer en multimedia designers. Je zet ideeën om in concrete resultaten. Je hebt zeer regelmatig contact met onze sales collega’s en onderhoudt ook het contact met externe partijen. Creativiteit, structuur en precisie zijn woorden waarin je jezelf herkent. Je kunt goed zelfstandig werken maar zoekt op de juiste momenten verbinding met anderen om een optimaal resultaat te behalen.

Wie ben jij?
Jij bent flexibel, stressbestendig en hebt een oplossingsgerichte werkhouding. Je werkt nauwkeurig en schakelt snel. Daarnaast ben je energiek en proactief.

Verder neem je mee:
• Minimaal 3 jaar werkervaring;
• Een afgeronde opleiding op HBO-niveau;
• Ervaring in het schrijven van teksten;
• Goede kennis van MS-Office; Mailchimp of een soortgelijk pakket;
• Kennis van en ervaring met SEO, SEA, Google Analytics etc. is een pré.

Wat krijg je van ons?
• Een uitdagende functie in een dynamische omgeving binnen een gezellig team;
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Grafimedia;
• Een 32 of 36-urige werkweek;
• Een professionele werkomgeving met de mogelijkheid tot thuiswerken;
• Koffie en thee uit onze ‘pruttelpot’ en deelname aan onze ’eet-app’ waarin we elkaar de lekkerste gerechten voorschotelen.

Solliciteren op deze functie kan tot 11 oktober 2021. Graag ontvangen we jouw motivatiebrief, je cv en eventueel portfolio. Je kunt deze mailen naar hrm@kontaktmediapartners.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Annie Molenaar, studio manager, tel: 06 – 235 62 984.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.