Wie zijn wij

Kontakt Mediapartners is een breed mediabedrijf dat jou helpt in contact te komen met je doelgroep. Wij hebben alles in huis om jouw commerciële boodschap op een uitgekiende manier via de juiste mediakanalen te communiceren en interactie op te bouwen met je doelgroep.

Met onze sterkte titels weten we de verbinding te leggen tussen onze lezers, de regio en jouw organisatie. Zo dragen wij bij aan het behalen van de commerciële doelstelling van jouw onderneming.

Ons commercieel team

Kontaktspecialisten bij uitstek. Ze leveren maatwerk met een uitgekiend mediaplan: de juiste mix van middelen en de juiste boodschap op het juiste moment. En alles in eigen huis. Hoe gaaf is dat! Onze Kontaktspecialisten komen graag bij je langs voor een media-advies op maat.

Onze redactie

Altijd op zoek naar nieuws. Voor de krant, voor onze websites en voor onze magazines. Maar ook voor jou. Geen tijd om die nieuwsbrief te schrijven? Of de website en sociale media van je bedrijf bij te houden? Geen probleem! We helpen je graag.

Onze creatieve geesten

Kleren maken de man, toch? Zo is ook de vormgeving van jouw zakelijke uitingen bepalend voor de beeldvorming over jouw bedrijf in de markt. Onze vormgevers denken creatief met je mee en zorgen voor een perfecte uitvoering van jouw communicatiemix.

In deze regio's zijn wij actief

Ons managementteam

Floor de Groot
Directeur/uitgever

Grondlegger en nestor. Het uitgevers- en drukkersbloed stroomt door zijn aderen. De wijsheid komt met de jaren, dus met de visie van Floor zit het wel goed.

Linda Blijenburg
Commercieel Manager

Haar hoef je over de commerciële kant van het vak niets uit te leggen. Gepokt en gemazeld als ze is in diverse commercieel-leidinggevende functies.

Rick den Besten
Hoofdredacteur

Denkt in woord in beeld, 24/7. Springt nog maar wat graag even bij op de redactie; offline en online. Nou vooruit, zijn paradepaardje: Regio-Voetbal.

Relatie met De Groot - grootsgedrukt.nl

Kontakt Mediapartners is een zelfstandig bv, met De Groot - grootsgedrukt.nl als 'grote broer'. En dat allemaal onder één dak. 50 jaar kennis en ervaring. 150 bevlogen medewerkers. Klanten om trots op te zijn. Een drukkerij in beweging. Wat je ook wilt drukken, van standaard tot exclusief: druk het groots!


Bezoek de website

1980

Korte Historie

1980. Toen is het allemaal begonnen. Met een krantje. Maar die krant werd al gauw een meneer. En de uitgeverij groeide naar volwassenheid. Kranten, magazines, social media, speciale uitgaven, websites; we draaien er onze hand niet voor om. We zijn Kontaktspecialisten geworden. Met een nieuwe naam: Kontakt Mediapartners. Als verbindende schakel tussen lezers, bedrijven én regio.

2018